Învață să oferi și să primești apreciere! Totul se învârte în jurul APRECIERII

Învață să oferi și să primești apreciere!

Totul se învârte în jurul APRECIERII, așadar primul pas îl fac eu, prin simplul fapt că apreciez faptul că am prilejul de a mă desfășura pe acest subiect, propus de cei de la Sissi Romania și că nu trec nepăsătoare, acceptând provocarea.

Dragi cititori, încep acest articol, această creație prin stilul meu caracteristic, mai exact să facem un pact. Pactul este  adresat în mod special bărbaților, dar nu exclude femeia și esențele ei. Dragi bărbați, voi ANALIZAȚI și vă MOTIVAȚI, iar eu vă ajut să înțelegeți cum vă descoperiți femeile din jurul vostru printr-un simplu gest APRECIERE.

Se spune că femeia susține și ridică un bărbat, asta este doar pentru că bărbații refuză să-și asume anumite responsabilități, dar fără a-și da seama ei sunt defapt universul și cei care pot face o femeie să iasă din carapacea ei și să demonstreze de ceea ce este ea capabilă.

Dragi domni, voi prin felul vostru de a fi, de a vorbi, de a vă comporta scoateți din interior spre exterior puterea femeii. Nu sunt absurdă, noi ca femei încercăm să ieșim în față, să arătam că putem, doar că fără o motivație din partea unui bărbat, suntem ca o simplă galerie, strigăm una la alta, ne încurajăm, ne batem cu pumnii în piept că putem, dar practic ne lipsește antrenorul.

Să descoperi o femeie, nu înseamnă să știi cine este și ce face, să descoperi o femeie înseamnă să știi CE poate, iar pentru a ajunge la acest nivel, nu este simplu pentru că după cum bine știm, femeile sunt enigme, greu de înțeles, greu de convins, iar asta se întâmplă pentru că ne știm bine punctele vulnerabile și le ascundem față de sexul opus.

SECRETUL este APRECIEREA și că să putem înțelege această apreciere îmi voi deschide sufletul și viața în fața voastră.  Primul gest de apreciere față de mine și care m-a făcut om, este acel gest, care pentru unii pare banal sau pur și simplu că asta este viața și că așa trebuie să fie, dar care la bază are APRECIEREA. Simplul fapt că MAMA mi-a dat viață, este  un gest pe care eu îl voi APRECIA toată viața, iar prin acest gest s-a născut și IUBIREA.

După cum spuneam totul levitează în jurul bărbaților, dacă mama nu simțea aprecierea tatei și nu simțea că cineva o iubește necondiționat, că cineva ii știe defectele și cu toate astea o acceptă, că cineva este lângă ea și o susține moral, eu astăzi nu existam, la fel se întâmplă și în cazul tău. Susțin cu tărie că cel mai FRUMOS GEST DE APRECIERE, este acela de a-ți face femeia de lângă tine să fie cu adevărat femeie. Persoana din viața mea, nu doar că ma descoperit, dar ma obligat să mă descopăr, să aflu că pot face lucruri, pe care habar nu  aveam că le pot face,  mi-a arătat parți din mine și a deschis lacăte din sufletul meu de care habar nu aveam.  NU mi-a adus LUNA, să mă oglindesc în ea, nu m-a plimbat pe Marte, doar că a fost  și este lângă mine oferind gesturi de CALITATE, nu cantitate.

Sprijinul moral, fizic, vorbele de încurajare, discuțiile sincere, mângâierile, sărutările acelea părintești pe frunte,  grija pe care mi-o poartă, sunt gesturi de APRECIERE, sunt gesturi pe care multe femei nu le simt, pe care mulți bărbați nu le oferă, dar de care eu mă bucur zi de zi și care  îmi umplu inima de IUBIRE, FERICIRE, MOTIVAȚIE, DORINȚA DE A OFERI!

Cum să nu ii ofer toată atenția mea, cum să nu îmi placă să ii gătesc, să îl menajez atunci când eu pot să fac un anumit lucru, iar el resimte oboseală, stres chiar și lene uneori, CUM? Cum să zic, nu pot, nu vreau, când el ca bărbat îmi face cafeaua, mă așteaptă cu mâncare, mă lasă să ma odihnesc atunci când simt, mă completează și face lucruri în locul meu.

Pentru mine ca femeie, simplul fapt că mă suportă și că îmi oferă atenție prin gesturi mărunte, este o adevărată apreciere.  La rândul meu, apreciez că nu îmi aruncă o mulțime de bani, de obiecte pur și simplu, apoi pleacă în compania altor persoane (prieteni, cunoștințe) apoi să zică „ți-am luat, ți-am dat,  pleacă tu cu fetele că eu am treabă cu băieții” sau cum se mai întâmplă în zilele noastre, îi aruncă un cadou sofisticat, scump, un buchet imens de flori, dar APRECIERE și sentimente nule pentru ea, ca femeie și ca om.

Tot ce am primit de la el, indiferent că a fost un cadou, un buchet de flori, am primit din inimă și toate aceste gesturi, m-au făcut să cresc ca femeie, nimic material nu mă făcea să cresc mai mult decât m-au făcut încurajările, zâmbetul și prezența lui.

În încheiere, dragi domni, vă îndemn să intrați în viața unei femei cu sufletul, cu iubire, cu apreciere față de ceea ce este ea ca persoană și veți descoperi puterea infinită și beneficiile unei femei de CALITATE. Dragii mei, vă invit să-mi împărtășiți cel mai frumos gest de apreciere, pe care l-ați făcut sau l-ați primit.

 

4 răspunsuri la „Învață să oferi și să primești apreciere! Totul se învârte în jurul APRECIERII”

  1. Pastreaza timp pentru a-i oferi minunatul dar al ascultarii. Invita-l la o asa-numita intalnire, fie in propria voastra locuinta, fie intr-un loc linistit, unde sa va impartasiti unul altuia gandurile si sa va ascultati fericirile si neajunsurile, se va simti iubit si totodata apreciat.

  2. Pentru mine cel mai important gest de APRECIERE, a fost atunci cand in momentele grele pe care le-am avut am avut sora mea m-a ajutat necondintionat.

Comentariile sunt închise.