Adevărata importanță a sufletului

Adevărata importanță a sufletului

Ai avut vro dată sentimentul că nu ești lângă persoanele potrivite? Te-ai simțit vro dată vinovat/ă pentru fiecare sentiment neplăcut resimțit în interiorul tău ?

Viața este mai mult decât un dans printre oameni, viața este un vals printre suflete. Am ajuns să îmi simt sufletul mai greu decât greutatea corpului meu, am ajuns să simt tristețe, umilință, regrete, urlete care vor să iasă la exterior, dar care sunt înfrânate de conștiință. Am ajuns să îmi vorbească inima mai mult decât rațiunea și sincer nu devii mai fericit, să te lași purtat de sentimente e ca și cum ți-ai semnat sentința suferinței. Știu, știu, mă contrazici, dar nu te gândești  că ce oferă inima ta, e un nimic pentru cel de lână tine, ești văzut ca un ghimpe, care nu îi dă ceea ce dorește.

Am ajuns în acel punct în care eu sunt vinovată și pentru că răsare soarele dimineața și își aruncă razele în casa altuia. Am ajuns să fiu vinovată  pentru simplu fapt, că cineva nu își poate lăsa orgoliul, ideile, gândurile și așteptările măcar pentru un minut și să îl perceapă și să îl înțeleagă pe cel din fața sa, așa cum este, asa cum oferă și așa cum poate primi iubire.

Eu care lupt cu toate puterile, să fiu înțeleasă și mai ales să fiu acceptată așa cum sunt eu, pur și simplu RENUNȚ. Nu mai am motive să cer ceea ce nu există și nu a existat, dar nici nu mai ofer pentru ca alții să risipească. Pactul în această zi este pentru mine, investesc în mine până voi fi cel mai importat lucru din viața mea.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *